Ilse D'hooge

Ilse D’hooge leerde koken bij haar grootmoeder: ze leerde er alle kneepjes van de Vlaamse keuken. Later werkte ze bij de bekende vishandel Meersschaut. Hier specialiseerde ze zich vooral in de bereiding van vis en schaaldieren. In 2006 werd ze door Knack Weekend verkozen tot Hobbykok van het jaar. Al vlug werden een hobby en een passie héél wat meer. Sindsdien schrijft ze recepten voor onder andere Libelle en Libelle Lekker. Behalve recepten schrijven, heeft Ilse samen met haar man een eigen vishandel–traiteurzaak, C-Food Meersschaut in Lochristi, waar ze ook kookworkshops geeft.

Type de plat

Aucun point trouvé

Envie de?

Aucun point trouvé

Type de recette

Aucun point trouvé

Type de cuisine

Aucun point trouvé

Régimes

Aucun point trouvé

Temps de préparation

Budget

Avec vidéo?

Aucun point trouvé

Chef

Aucun point trouvé